Familiepakken - 20% rabatt

Vi tilby deg en pakkeløsning for å utdanne din hund til den “perfekte” familiehunden!

Den røde tråden gjennom utdanningen av ”selskapshunden” er å lære den hvordan den skal hilse på mennesker og dyr, forskjell mellom aktivitet og passivitet og være med på lek, gå pent i bånd, at den skal fungere løs rundt foten slik at du kan gå med den ukoblet (være her), at den kommer på innkalling også i vanskelige situasjoner og at den fungerer godt i hjemmet.

Denne kursrekken gir dere et meget godt grunnlag for videre spesialdressur, slik som jakt, lydighet, agility, spesialsøk, blodspor, rallylydighet osv.

Vi har tilpasset to pakker med 3 kurs hver.

3 mnd - 6 mnd og fra 6 mnd og oppover

 

For å melde på til familiepakken;

Meld på til det kurset du ønsker å starte på, skriv inn i kommentarfeltet at du ønsker familiepakken. Du vil da motta en bekreftelse på mail fra oss på dette. Det eneste du må gjøre er et lite regnestykke; ( 3 kurs x pris 2.350,-, - 20% rabatt = totalt kr 5.640,-.) og betale dette beløpet istedet for 2.350,- som står oppført i mailen... :)

Kursene vil se da slik ut for dere;

Trinn 1 - valpekurs/grunnkurs
Det jobbes med å finne de rette påvirkninger og å få hunden til å gjøre det vi ønsker. Her får du som eier grunnleggende kunnskap om hundetrening.

Trinn 2 - Videregående kurs
Her legges vekt på å utnytte de lærte ferdigheter også i vanskeligere situasjoner. Hund og fører vil på dette nivået jobbe mye med provokasjoner og stressmestring.

Trinn 3 - Fordypning / Miljø og toleranse

Her jobbes det med kommandofesting, at hunden skal respondere på kommando i vanskelige situasjoner. Dette er en opprettholdelsesfase hvor belønninger "tynnes" ut vi beveger oss over i krav og forlangende lydighet.

Du får nå en halvårs-plan med hunden din, og dette gir deg utgangspunktet for en virkelig lydig hund.

Hunder fra 12 uker til 6 mnd:

  • Valpekurs
  • UnghundkursHverdagslydighet
  • Fordypning og miljø - Miljø og toleranse

Hunder fra 6 mnd og oppover

  • Grunnkurs
  • Hverdagslydighet 
  • Fordypning og miljø - Miljø og toleranse

Vil du ha en uforpliktende samtale med oss før du bestemmer deg?

Det er ikke bindende å sende oss en henvendelse her.
Send oss en mail eller ring oss for en hyggelig prat.

Send oss en henvendelse på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring 92046716
1